Топлије

НОВИ САД: Топлије и претежно суво са сунчаним интервалима и променљивом облачношћу. Ветар умерен јужних праваца. Притисак испод нормале. Минимална температура 4, а максимална 15 степени.
jesen pixabay
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Топлије од просека за ово доба године. На северу ујутру уз мало кише, а затим суво у већини предела уз променљиву облачност. Ветар умерен јужних праваца. Притисак испод нормале. Минимална температура 2, а максимална 17 степени.

СРБИЈА: Знатно топлије од просека. На северу рано ујутру уз мало кише, а затим претежно суво у већини предела уз променљиву облачност са сунчаним интервалима. Ветар умерен јужних праваца. Притисак испод нормале. Минимална температура 0, а максимална 17 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу топло за ово доба године уз умерен до појачан јужни ветар и наоблачење с кишом које захвата Војводину. У понедељак захлађење са кишом, а на планинама са снегом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике могу имати неповољан утицај на особе са варирајућим крвним притиском и респираторним тегобама. Код метеоропата могући су главобоља, поспаност и болови у мишићима. У саобраћају је неопходна повећана пажња.

EUR/RSD 117.5844
Најновије вести