ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА  Променљиво облачно

НОВИ САД: Променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб, а поподне умерен југоисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална 17 степени.
Foto: dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: Фото: дневник.рс/метеос.рс

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно са сунчаним интервалима. Биће и даље топлије од просека за ово доба године. Ветар умерен југоисточни, у Срему и на западу Бачке слаб, а крајем дана у јужном Банату у појачању. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 18 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно са сунчаним интервалима. Биће и даље топло. Ветар слаб источни и југоисточни, а у Поморављу и Подунављу умерен југоисточни, крајем дана у појачању у јужном Банату. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 1, а максимална 19 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду киша у већини крајева и мало хладније. У другој половини седмице суво и температура у постепеном паду.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиване биометеоролошке ситуације, оп-рез се саветује астматичарима и срчаним болесницима. Код метеоропата су могући главобоља, реуматски бо-

лови и нервоза. Препоручује се адекватно одевање у складу са дневном температуром. У саобраћају је потребно повећање пажње.

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести