Горива на пумпама довољно, снабдевање редовно

БЕОГРАД: Произвођачи и дистрибутери нафтних деривата у Србији истичу да је снабдевеност бензинских пумпи, привреде и јавних институција у земљи добра и да имају капацитете за редовно и стабилно снабдевање.
benzinska_pumpa/F. Bakic
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Како кажу у Нафтној индустрији Србије (НИС), снабдевеност нафтним дериватима на свим НИС Петрол и Гаспром бензинским станицама је редовна.

"НИС је спреман за стабилно снабдевање становништва, привреде и јавних институција. Производња у Рафинерији нафте Панчево се обавља несметано, као и дистрибуција деривата", кажу у НИС-у.

Додају да у складу са одлукама надлежних институција, а поводом ванредног стања које је на снази, радно време НИС Петрол и Гаспром бензинских станица је од 7.00 до 18.00 часова.

У компанији "Лукоил Србија" наводе да имају капацитете за редовно и стабилно снабдевање тржишта нафтним дериватима.

"Сви ланци снабдевања функционишу без застоја и компанија ''Лукоил Србија'' има довољне количине свих врста горива на својим бензинским станицама", кажу у овој компанији.

У МОЛ-у наводе да све њихове станице раде од 6.00 до 18.00 часова док сервисне станице Хоргош 1, Хоргош 2 и Батровци 1, раде 24 сата.

"Тренутно немамо проблема са снабдевањем и све насе сервисне станице несметано фукционишу", кажу у овој компанији.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести