Јефтиније авио-карте Ер Србије на Сајму туризма у Београду

БЕОГРАД: Компанија Ер Србија ће на Међународном сајму туризма у Београду, који се одржава од 20. до 23. фебруара, понудити посетиоцима карте за шест нових линија националног авио-превозника, али и за још 39 атрактивних дестинација из Београда, по значајно сниженим ценама.
avion er srbija
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

Промотивна понуда за нове дестинације важи до 2. марта и односи се на путовања у периоду од 1. јуна до 31. децембра 2020. године, саопштено је из Ер Србије.

Цене повратних авио-карата са поласцима из Београда су почев од 79 евра за Женеву, 139 евра за Кишињев и Лавов, 149 евра за Фиренцу и 229 евра за Аман и Ростов на Дону.

“Сајам туризма представља сјајну прилику да се на време испланирају путовања, уз атрактивне цене и ненаплаћивање трошкова издавања карата,“ изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Током трајања Сајма, биће актуелна и промотивна понуда за чак 39 популарних дестинација у мрежи Ер Србије.

Посетиоци ће по цени почев од 99 евра моћи да купе повратне карте до Франкфурта, Ларнаке и Ријеке, док ће Брисел, Цирих, Беч, Љубљана, Скопље, Загреб, Диселдорф, Рим, Сплит и Истанбул бити доступни по цени почев од 109 евра.

Цене повратних карата за Букурешт, Сарајево, Тирану, Штутгарт, Дубровник и Амстердам износиће почев од 119 евра, за Софију 129 евра, за Солун и Кијев 139 евра, док ће и за остале дестинације у понуди цене бити значајно снижене.

Специјална сајамска акција се односи на путовања у периоду од 24. фебруара до 30. јуна 2020. године, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести