Како да дигитализујете Вашу пословну документацију

Сигурно сте се небројено пута сусрели са проблемом проналаска одређеног документа у великој гомили папирне документације или сте пак, неколико пута штампали један исти документ и слали на различите адресе. То су само неки од проблема и недостатака који носи са собом управљање пословном документацијом.
1
Фото: Промо

Са ступањем на снагу нових прописа, сада имамо и законску регулативу, али и софтверско решење за превазилажење папирне документације.

Решење многих проблема који настају са папирном документацијом, као и унапређење  брзине у манипулацији са документима и њиховом контролом омогућава нови производ на нашем софтверском тржишту са врло довитљивим и препознатљивим именом  - Канцеларко.

Брзо и лако у свега неколико кликова можете да приступите вашој документацији и деловоднику, са било ког уређаја –  компјутера или телефона.

Канцеларко је тако дизајниран да у потпуности задовољава потребе свих привредних субјеката, како малих предузетника, тако и великих корпорација и организација.

Е-Деловодник (електронски деловодник) нуди могућност потпуног преласка на модеран и дигиталан начин вођења документације. Он представља централизован систем где  на једном месту налазите све документе:

-              Претрага је електронска и моментална, а односи се на све заведене документе.

-              Могућност приступа са било ког паметног уређаја (телефон, рачунар, таблет)

-              Скенирање докумената (до 30 у минути) и аутоматско похрањивање у е-Деловодник

-              Контрола и додељивање приступа корисницима тј. сарадницима по појединачним привилегијама

-              Преглед рокова и подсетник

-              Вишеструка сигурност (не можете изгубити документ уколико га свесно сами не избришете)

-              Адресар са подацима (клијенти, сарадници...)

У току је промоција са сниженом ценом поводом пуштања на тржиште. Са радом и изгледом програма можете се упознати преко пријаве за бесплатну презентацију.

(Огласни текст)

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести