MaxBet се придружује Flutter-у: Партнерство које игру подиже на виши ниво

MaxBet, једна од водећих omnichannel компанија за клађење и игре на срећу у Србији, са задовољством објављује да се званично придружује компанији Flutter, глобалном лидеру у спортском клађењу, играма на срећу и забави, а ова синергија допринеће новим успесима и револуционарном развоју компаније.
2
Фото: Промо

Овај стратешки потез представља изузетно важан корак напред за MaxBet, јер ће им омогућити продор на нова тржишта и у складу са стратегијом компаније, ојачати позицију на тржиштима на којима већ послују. MaxBet чврсто верује да ће ово партнерство са Flutterом креирати иновативне могућности које ће допринети даљем развоју компаније и пружању још квалитенијег корисничког искуства својим играчима. 

MaxBet сада постаје део Flutterове међународне дивизије, која обухвата Flutter Интернатионал, са преко 8.000 запослених и 28 канцеларија широм света, управља са пет светски познатих брендова усмерених према играчима и на месечном нивоу у просеку има 4 милиона играча. Ова стратешка аквизиција обогатиће њихов портфолио брендова и омогућити им приступ тржиштима на којима MaxBet већ послује.

Финализација овог историјског споразума, који је MaxBet склопио уз саветодавну подршку Oakvale Capital LLP и Schoenherr, за MaxBet-у означава почетак узбудљивог пута ка даљем развоју и  просперитету компаније. Овај важан корак је доказ MaxBet-ове апсолутне посвећености пружању најбољег могућег корисничког искустава играчима, и сада, заједно са компанијом Flutter подићи ће игру на још виши ниво.

О компанији MaxBet:

MaxBet је једна од водећих компанија за клађење и игре на срећу у Србији и југоисточној Европи. Са преко 4.400 играчких места у више од 400 локала на тржиштима Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Северне Македоније и са више од 3.000 запослених – MaxBet је изградио репутацију одговорне компаније којој се верује. Ове године MaxBet уједно обележава 30 година успешног пословања. За више информација, посетите www.maxsite.rs.

O Flutter Entertainment plc

Flutter је водећи светски оператер за онлине спортско клађење и игре на срећу. Наша амбиција је да искористимо своје ресурсе и иновативан приступ како би постигли позитивне промене у овој индустрији. Група поседује разноврстан портфолио водећих брендова и светски познатих производа у домену спортског клађења и игара на срећу као што су: FanDuel, Sky Betting & Gaming, Sportsbet, PokerStars, Paddy Power, Sisal, Tombola, Betfair, TVG, Junglee Games и Adjarabet. Ми смо лидер у овој индустрији са 10,2 милиона активних корисника месечно и приходом од 7,7 милијарди фунти широм света – према подацима за фискалну 2022. годину. У првих шест месеци ове године закључно са 30. јуном 2023, имамо 12,3 милиона активних корисника на месечном нивоу и 4,8 милијарди фунти прихода глобално. За више информација, посетите www.Flutter.com.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести