Међународни сајам аутомобила и мотоцикала стартује 22.марта

БЕОГРАД: Међународни салон аутомобила, најстарији и најрепрезентативнији регионални догађај у сектору аутомобилске индустрије, и Међународни сајам мотоцикала, квадова, скутера и опреме "Мотопашион" представиће се посетиоцима на Београдском сајму од 22. до 31. марта 2019. године.
sajam automobila PAP
Фото: Новосадски сајам (А. Пап)

Под мотом "У ретровизору", на овогодишњем, 54. издању Салона аутомобила учешће је обезбедило више од 400 директних и индиректних излагача из тридесетак земаља, а неће изостати ниједан од произвођача, увозника, представника или дистрибутера аутомобилских брендова који послују на нашем тржишту.

Пред посетиоцима ће се наћи комплетна понуда свих видова друмског саобраћаја, аутомбилске и пратеће индустрије, лаких доставних возила и гаражно-сервисне опреме, али и понуда банака, лизинг компанија и осигуравајућих друштава.

Није новост да се с највећим нестрпљењем и знатижељом ишчекује најексклузивнији део овог светског аутомобилског хепенинга - премијере, с обзиром на чињеницу да се непосредно пред почетак Београдског салона аутомобила завршава Женевски сајам, па се прве светске постпремијере очекују управо на Београдском сајму.

Колону премијерних хипер ексклузиваца ове године предводи мегамодел Ролс-Ројс "кулинан", водећи произвођач суперлуксузних аутомобила. На листи премијера и новитета које су најавили овдашњи увозници и диструбутери су и Мерцедес-Бенц, БМВ, Бритиш моторс, Хонда, Тојота...

Тринаесто издање Међународног сајма мотоцикала, квадова, скутера и опреме "Мотопашион" ће, под слоганом "Видимо путеве којима још нисмо прошли", представити најбогатију понуду мотоцикала свих релевантних светских брендова.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести