Апатин и Горњи Милановац добили Лидл продавнице

БЕОГРАД: Компанија Лидл отворила је јутрос још две продавнице у Србији - у Горњем Милановцу и Апатину.
lidl, facebook
Фото: Facebook printscreen

Отварањем Лидл продавница у Горњем Милановцу, на адреси Војводе Живојина Мишића 24, и у Апатину у улици Димитрија Туцовића 54, укупан број продајних објеката овог трговинског ланца у нашој земљи порастао је на 37 продавница у 26 градова Србије.

Свечано отварање у оба града увеличали су наступи дечијих хорова, а атмосфери славља и добром расположењу допринеле су и акцијске цене које су дочекале прве посетиоце, саопштено је из Лидла.

Овом приликом Лидл је позвао потрошаче да донирају основне животне намирнице и средства за хигијену социјално-угроженим групама, у оквиру кампање "Мала дела су велика ствар“.

Хуманитарна акција, коју Лидл реализује у сарадњи са Црвеним крстом, почела је 28. новембра и трајаће у свим Лидл продавницама у Србији до 15. децембра.

"Након што организацијама Црвеног крста Србије доставимо производе које су донирали потрошачи, ми ћемо као компанија, донирати средства за опремање 10 народних кухиња у Србији“, истакла је руководилац корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија Мартина Петровић.

На полицама продавница у Горњем Милановцу и Апатину је 1.600 пажљиво одабраних производа, а осим Лидл брендова провереног квалитета, овај дисконтни ланац нуди и 350 производа домаћих добављача.

Из компаније Лидл Србија истичу да је њихов изванредан однос са потрошачима и сарадницима препознала и међународна организација ИЦЕРТИАС, која је Лидлу доделила престижну медаљу "Пријатељ потрошача - јер ценимо наше потрошаче“, као и статус "Супериорна изврсност“.

Радно време свих Лидл продавница је од 8:00 до 22:00 часа сваког дана у недељи.

Компанија Лидл део је немачке Шварц групе, једног од водећих прехрамбених дисконтних ланаца у Европи. Послује у 32 земље широм света и броји више од 287.000 запослених. Лидл је у Србији прве продавнице отворио у октобру 2018. године.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести