"Ер Србија" летовима до Хургаде отвара летњу чартер сезону

БЕОГРАД: Национална авио-компанија "Ер Србија" објавила је да отвара летњу чартер сезону за 2021. годину.
er srbija
Фото: Air Serbia

Планирано је да се првих седам повратних летова између Београда и Хургаде обави до 8. маја, током ускршњих и првомајских празника, наводи се у саопштењу "Ер Србије".

На тој дестинацији летеће авиони типа "ербас А319", који имају конфигурацију са по 144 седишта.

Виши менаџер агентске и корпоративне продаје у Ер Србији Бошко Рупић рекао је да за чартер летове влада велико интересовање путника.

Радује нас што им и овог пролећа и лета омогућавамо да сигурно и комфорно отпутују на свој заслужени одмор, рекао је Рупић и изразио уверење да ће ова сезона бити боља од претходне, јер ће путницима бити доступан шири избор дестинација.

Авио-компанија "Ер Србија" планира да током летње сезоне 2021. године, у сарадњи са домаћим туристичким агенцијама, обави више од 800 чартер летова ка популарним дестинацијама у Турској, Египту, Грчкој и Тунису.

Чартер летови за Турску ће углавном бити организовани ка Анталијској регији, али су у плану и летови за Бодрум и Даламан на Егејској обали.

Национални авио-превозник ће ка Египту у већем обиму летети за Хургаду, док ће нешто мањи број летова бити обављен ка Шарм ел Шеику.

Када је у питању Грчка, путници "Ер Србије" могу очекивати туристичке аранжмане са директним чартер летовима за Родос, Крит, Скијатос, Крф, Кефалонију, Закинтос и друге популарне дестинације.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести