Ер Србија: У мају 24 лета недељно до Подгорице и Тивта

БЕОГРАД: Ер Србија ће повећати капацитете за путовања између Србије и Црне Горе, увођењем додатних летова и више од 3.000 додатних седишта ка Тивту и Подгорици, током првомајских и ускршњих празника.
er srbija avion
Фото: Youtube Printscreen

Српска национална авио-компанија планира да током маја лети 15 пута недељно до Подгорице, обављајући два дневна лета, осим петком, када ће до црногорске престонице саобраћати три пута дневно, саопштила је Ер Србија.

Такође, до Тивта ће се у мају летети девет пута недељно, уз један лет сваког дана, осим петком и недељом када ће се обављати два дневна лета.

"Посвећени смо црногорском тржишту и важно нам је да, осим повезаности између две земље, путницима из Црне Горе обезбедимо конекцију са још 28 дестинација у нашој мрежи. Настављамо да пратимо ситуацију и прилагођавамо обим саобраћаја променама у потражњи,“ изјавио је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србији Јиржи Марек, наведено је у саопштењу.

Одмах након обуставе саобраћаја Монтенегро ерлајнса у децембру 2020. године, Ер Србија је повећала капацитете за путовања између две земље и ангажовала додатне ресурсе на аеродромима у Подгорици, Тивту и Београду како би услужила све путнике у новонасталим околностима.

Између Србије и Црне Горе тренутно не постоји ограничење у путовањима и негативан ПЦР тест није потребан ни у једном правцу.

Летови Ер Србије обављају се авионима типа ербас А319 и А320 са већим бројем седишта.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести