Градиће се још две хале у Шимановцима

ПЕЋИНЦИ: У индустријској зони у Шимановцима више од деценије послује компанија „Vox Electronics “, која се бави увозом и дистрибуцијом апарата за домаћинство те марке.
simanovci industrijska zona
Фото: Youtube Printscreen

На простору од два хектара у том селу пећиначке општине на 3.000 квадратних метара простире се савремен логистички центар те компаније.

Постојимо више од 15 година на српском тржишту, објашњава директор компаније Сава Јанковић.

Како додаје, тренутно у Шимановцима запошљавају 70 радника, али с обзиром на то да смо компанија која жели да се развија и расте, у плану је изградња још две овакве хале.

Апарати „Vox Electronics” су, истиче Јанковић, један од три најпродаванија бренда у Србији, што са собом носи и одређену одговорност.

Прва смо фирма која је на домаћем тржишту дала три године гаранције за телевизоре. Такође, ми смо једини у свету који дају ганарције за телевизоре уколико постоји иједан „мртав” пиксел. Задовољни смо условима рада у Индустријској зони у Шимановцима и сарадњом с локалном самоуправом, а једини отворен проблем нам је неодговарајући приступни пут, нагласио је Јанковић.

Први човек пећиначке општине Жељко Трбовић објашњава да је локална самоуправа упозната с проблемом који та компанија има и да покушава да га реши.

За ту саобраћајницу припремићемо пројекат којим ћемо аплицирати за новац код домаћих и међународних фондова, каже Трбовић и додаје како очекује да ће у догледно време бити у могућности да реше и тај проблем.

Нама су инвеститори и инвеститиције на првом месту и учинићемо све да бисмо постојеће задржали али и довели нове, јер имамо шта да понудимо, каже Трбовић.

Љ. Малешевић 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести