Иванишевић: Конкурси и за локалне туристичке организације

На конкурсима у наредној години, са буџетом око 200 милиона динара за подстицаје развоја туризма у Војводини, моћи ће да учествују локалне туристичке организације
nenad ivanisevic, tanjug video
Фото: Танјуг (Видео)

НОВИ САД: Када будемо конципирали конкурсе у наредној години, са буџетом око 200 милиона динара за подстицаје развоја туризма у Војводини, на њима ће моћи да учествују локалне туристичке организације, изјавио је Покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић на веб конференцији локалних туристичких организација у Војводини.

Из Покрајинске владе је саопштено да се на конференцији разговарало о могућим решењима за превазилажење актуелних проблема у туризму.

Иванишевић је нагласио да је неопходно што више помоћи туристичким посленицима да одрже посао.

Навео је да ће будући заједнички рад са Туристичком организацијом Војводине бити усмерен на пружање подршке и помоћи у оквиру маркетиншких активности сваке локалне туристичке организације.

Онлајн састанак са локалним туристичким организацијама Војводине, први је ове врсте који су уприличцили ресорни секретаријат и Туристичка организација Војводине, као кровна организација.

Ефикасније умрежавање локалних организација ће, сматра се , допринети даљем развоју туризма као привредне гране угрожене услед актуелне ковид кризе.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести