Из стечаја продаје у Нишу, Крагујевцу, Ваљеву, Параћину...

БЕОГРАД: Имовина фирми у стечају у више градова Србије која је вредна више од 161 милион динар понуђена је на продају, објавили су стечајни управници.
aukcija privatizacija
Фото: Dnevnik (arhiva)

"Ројал" доо у стечају из Власотинаца, чија је вредност процењена на 100,8 милиона динара, продаје се као правно лице јавним прикупљањем понуда које се могу поднети до 17. марта.

Највреднију имовину ове фирме чине зграда трговине у Параћину на више од 2,2 хиљаде квадратних метара, стамбено-пословна зграда у Крагујевцу на 468 м2, стамбена зграда и пекара у месту Таор код Ваљева.

ДП Пољопривреда у стечају из Лесковца продаје непокретну имовина коју чини више објеката и десетине парцела градског грађевинског земљишта, као и њиве шуме, ливаде.

Укупна почетна цена је нешто већа 20,3 милиона динара а јавно надметање је заказано за 24. фебруар.

Грађевинско предузеће "Грађевинар" у стечају из Ниша по почетној цени већој од 19 милиона динара продаје два пословна простора у ТЦ "Калча" у том града од којих је вреднији на 553 квадратних метара а јавно надметањеје 19. фебруара.

Непокретну и покретну имовину продаје нишка ДОО Машинска индустрија, холдинг у стечају а почетна цена је 10,1 милион динара.

Имовину чини 20 објеката и покретна имовина на локацији Шумадијска 1 а јавно надметање заказано је за 25. фебруара
Друштво за трговину Горња Ресава у стечају из Деспотовца по почетној цени од 9,5 милиона динара продаје имовину коју чине управна зграда, магацин и продавница а јавно надметање заказано је за 26. фебруар.

На продају је понуђено и правно лице за инвестиције и развој "А1С" ДОО у стечају из Војке чија је процењена вредност 1,6 милиона динара а понуде се предају закључно са 24. фебруаром.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести