Јесењи циклус узми рачун и победи почиње 18. септембра

БЕОГРАД: Након паузе од неколико месеци, наставља се наградна игра Узми рачун и победи и прво извлачење другог, јесењег круга биће одржано у суботу, 18. септембра у 18 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије, саопштено је из Владе Србије.
Uzmi racun 2021-t
Фото: Printscreen

Наградна игра се наставља кроз шест јесењих извлачења, а грађане очекују вредне награде и то 30 аутомобила ФИЈАТ 500Л и чак осам станова у Београду, од чега седам у насељу Земунске капије док је главна премија стан у Београду на води.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подржава је НАЛЕД, могу да учествују сви грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, који нису старији од 1. априла ове године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове, како се наводи у саопштењу, не треба мешати у истој коверти а на полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати Узми рачун и победи 2021.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије а слање коверата је бесплатно.

Из Владе подсећају да је током лета, између два круга наградне игре, све време било дозвољено слање рачуна и слипова и наводе да тренутни број пристиглих коверата премашује 6,5 милиона.

Све коверте, послате од 15. априла ове године, учествују у свим извлачењима и током јесени.

Из Владе апелују на грађане да коверте спакују и адресирају код куће а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

Влада Србије и НАЛЕД верују да ће и овај циклус наградне игре, као и сви претходни, допринети подизању свести грађана о значају узимања фискалних рачуна и довести до смањења стопе сиве економије у Србији, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести