МОЛ даје пумпе на управљање

Компанија „MOL Serbia” позива предузетнике да се јаве на конкурс за партнере који ће управљати бензинским станицама у оквиру мреже која броји 61 станицу широм Србије и постану део успешног тима који пуних 15 година послује у Србији.
benzinska pumpa, Dnevnik/Filip Bakić
Фото: Dnevnik.rs

Желимо да власницима предузећа и предузетничких радњи понудимо дугорочно партнерство и омогућимо им да управљају бензинским станицама у власништву „MOL-a Serbia”, казала је в. д. генералног директора те компаније Наташа Вукшић.

Како је додала, нуде им експертизу међународне компаније и стратешку подршку засновану на дугогодишњем искуству пословања у Србији.

Управљање „MOL Serbia” бензинским станицама одлична је прилика за развој бизниса за све оне који имају предузетнички дух и претходно искуство у управљању предузећем, предузетничком радњом или малопродајним објектом и у руковођењу тимом. Партнерство с „MOL-om Serbia” пружа им могућност за стицање нових знања, вештина, професионално усавршавање и успешан развој пословања уз сву потребну подршку компаније.

Предузетници добијају шансу да постану партнери интегрисане, независне, интернационалне нафтне и гасне компаније која послује у више од 30 земаља и запошљава 26.000 људи широм света. Од њих се очекује да управљају пословним активностима на бензинској станици која је у власништву „MOL-a Serbia” и да поштују, односно примењују, правила и процедуре пословања компаније.

Конкурс је отворен до 30. октобра. Сва неопходна документација, као и листа бензинских станица налазе се на сајту www.molserbia.rs. Заинтересовани предузетници би уз потребну документацију требало да приложе и писмо о намерама и све заједно пошаљу на имејл-адресу coca_podrska-­molserbia.rs.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести