Момировић: Машине се не гасе на путу Нови Пазар - Тутин

НОВИ ПАЗАР: Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић обишао је данас са сарадницима радове на траси заобилазнице око Новог Пазара, као и радове на реконструкцији магистралног пута Нови Пазар - Тутин.
 Momirović obišao radove na trasi zaobilaznice oko Novog Pazara  Foto: Tanjug/video
Фото: Момировић обишао радове на траси заобилазнице око Новог Пазара  Фото: Танјуг/видео

Момировић је казао да без обзира на временске неприлике у зимским условима, радови на реконструкцији пута не стају.

"Желимо да завршимо што пре овај путни правац који ће бити шири, функционалнији и безбеднији за возаче и грађане", рекао је Момировић, подсетивши да је реконструкција део споразума на највећем државном нивоу, између председника Србије Александра Вучића и председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана.

Он је рекао да је изузетно задовољан како радови напредују, а похвалио је локалну самоуправу као и извођаче радова.

"Сви радови теку договореном динамиком, нисмо ни сумњали у то јер радове изводе озбиљни извођачи као што је фирма Ташјапи. Заобилазница око Новог Пазара на којој раде Путеви Србије такође иде задовољавајућим темпом, с тим да овде очекујем још бољи проценат извршења чим временски услови то дозволе", казао је министар новинарима након обиласка изградње пута Нови Пазар - Тутин.

Градоначелник Пазара Нихат Бишевац захвалио се министру на посети и, како је навео, сталном ангажману Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре на инфраструктурним пројектима ове општине.

"Обишли смо радове на обилазници и на путу Нови Пазар - Тутин. Нама је драго што се задњих година улаже у путну инфратструктуру, што ће да створи услове за развој града и целог региона", рекао је новинарима Бишевац.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести