Нови рокови у поступку давања концесије за аеродром Никола Тесла

БЕОГРАД: Влада Србије и Аеродром "Никола Тесла" објавили су данас обавештење о продужењу рокова у поступку давања концесије за финансирање, развој, одржавање и управљање инфрастуктуром београдске ваздушне луке.
Aerodrom
Фото: Tanjug

Нови рок за слање необавезујућих понуда за давање концесија за финансирање, развој, одржавање и управљање инфраструктуром Аеродрома Никола Тесла је 15. мај.

Рок за подношење обавезујућих понуда остао је непромењен, односно 75 календарских дана од дана објављивања понуђача који су се квалификовали за учешће у фази 2 на интернет страници Аеродрома "Никола Тесла" и Портала јавних набавки, објављено је данас у дневном листу Политика.

Јавни позив за давање концесија за Аеродром „Никола Тесла" у Београду, у трајању од 25 година, објављен је 10. фебруара и остали елементи тог позива остали су непромењени. 

Влада Србије и Аеродром "Никола Тесла" објавили су у четвртак 13. априла обавештење о продужењу рокова у поступку давања концесије за финансирање, развој, одржавање и управљање инфрастуктуром београдске ваздушне луке, наводећии да је нови рок за подношење необавезујућих понуда 24. април 2017. године.

"Будући да је 7. фебруара 2017. рок за подношење пријава за учешће у поступку продужен за додатних 13 дана, са 25. фебруара на 10. март, самим тим је за исти период одложен датум достављања конкурсне документације за фазу 1", наведено је тада у обавештењу објављеном у дневном листу Политика.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести