ОЧЕКУЈЕ СЕ ОКО 1.000 ПРЕДУЗЕТНИКА НА ЈЕДНОМ МЕСТУ „Бизнис приче“ 3. и 4. априла у „Мастер“ хали Новосадског сајма (ФОТО)

Конференција „Бизнис приче“ одржаће се 3. и 4. априла у „Мастер“ хали Новосадског сајма.
b
Фото: Vladimir Veličković

Револуција која је настала кроз подкаст и ове године се преноси на конференцију, а предавачи ће бити неки од најпознатијих гостију подкаста „Бизнис приче“.

Истакнути стручњаци из Србије и региона, говориће о бизнису, о кјучним стратегијама у пословању, о трендовима, као и о иновацијама које обликују пословни свет. Прошлогодишњој конференцији присуствовало је више од 600, док се ове године очекује чак 1.000 предузетника из региона на једном месту.

Конференција је намењена свима који имају свој бизнис и желе да га унапреде, или онима који тек планирају да уплове у предузетничке воде.

Фото: Vladimir Veličković

„Бизнис приче“ конференција право је место за размену искустава, идеја као и упознавање са потенцијалним клијентима и сараданицима. Умрежавање и креативно размишљање биће на врху дневног реда и то кроз дискусије и радионице са стручњацима. Учеснике поред стручног дела конференције, очекују и две велике „Dance & Connect“ журке.

Фото: Vladimir Veličković

Организатор конференције је ,,БИТ ивентс“, док су покровитељи Покрајинска влада АП Војводине и Град Нови Сад. 

Карте за конференцију је могуће купити до попуњавања капацитета. Линк за куповину улазнице: https://konferencija.biznisprice.com/#rezervisi

Како наводе организатори, за конференцију је до сада продато преко 800 улазница!

Више информација о предстојећој конференцији се може пронаћи на wеб страницама: https://biznisprice.com/konferencija/

https://biznisprice.com/

FB: https://www.facebook.com/biznisprice

IG: https://www.instagram.com/biznisprice/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/biznis-price/

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести