Од данас доступан нови сајт Народне банке Србије

БЕОГРАД: Народна банка Србије пустила је у рад нови сајт који је дизајниран с циљем да се привреди и грађанима омогући бржи и једноставнији увид у рад централне банке уз адекватно презентовање свих активности.
nbs
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

Употребом савремених технологија нова веб презентација је добила модеран дизајн уз бржи и поузданији рад за све кориснике на свим претраживачима, саопштено је из НБС.

Нови сајт је прегледнији, функционалнији и лак за навигацију. Олањајући се у потпуности на сопствена знања и најновију доступну технологију, сајт је направљен тако да представља логичку целину и омогућава кориснику да брзо и лако дође до жељеног садржаја.

Корисницима смо осигурали што једноставнију претрагу по кључним речима уз унапређену интерактивну графику и приказ тражених података.

Све опције доступне на сајту могу се користити на десктоп рачунарима, таблетима и мобилним телефонима јер се приказ садржаја прилагођава велични екрана. Омогућено је дељење сваке појединачне стране на друштвене мреже уз претходни приказ. Сајт је доступан и на енглеском језику.

Из НБС истичу да им је посебно важна интеракција са крајњим корисницима путем веб формулара за коментаре и сугестије који ће допринети унапређењу садржаја странице.

Народна банка Србије ће наставити да ради на развијању и унапређењу презентовања својих активности како на главном сајту, тако и на свим својим поддоменима и налозима на друштвеним мрежама, наводи се у саопштењу.

Нови сајт је урађен у ћириличној и латиничној верзији и може му се приступити преко добро познатог линка: nbs.rs.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести