Од среде до недеље на Сајам аутомобила у Новом Саду

НОВИ САД: На Новосадском сајму у среду, 25. октобра се отвара 15. сајам аутомобила, на којем ће бити представљено више од 40 светских аутомобилских брендова, а међу њима чак 30 нових модела, најављено је на конференцији за новинаре на Новосадском сајму.
sajam automobila, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Како се очекује, приредбу ће отворити наш познати аутомоблиста Душан Борковић.

– Велики број аутомобила који ће бити премијерно представљени, богат пратећи програм, стручне и пословне активности, као и повољности приликом куповине, обележиће овогодишњи Сајам аутомобила – рекао је извршни директор за сајамску делатност Борис Надлукач. – Биће одржан и Први међународни сајам саобраћаја, намењен превасходно стручној публици, Агенција за безбедност саобраћаја представиће актуелне пројекте који доприносе унапређењу саобраћаја у Србији, а у организацији Савеза возача Војводине, који је припремио низ едукативних програма, биће представљене делатности ресорних институција и јавних предузећа.

Љубитељи четоворточакаша ће тако на овом сајму, уз стандардну понуду, моћи примијерно да виде „ауди А-8”, нове моделе „фолксвагена” „поло” и „артеон”, „сеат ибица”, „нисан x-trail”, редизајниране „нисан кашкаи” и „нисан микра”. „Фијат” ће промовисати неколико модела који су лансирани ове године, националну премијеру имаће и BMW 630 xDrive gran turismo, а биће представљен и BMW i3, урбан електрични аутомобил с петоро врата. Премијере ће имати и „Рено”, „Опел”, „Шкода”, „Ситроен”... Велики број излагача је за куповину током сајма приремио попусте, а повољности приликом куповине обезбедиле су и лизинг-куће, банке, као и осигуравајуће куће.


Tuning day у суботу

Посебно атрактиван за посетиоце биће Tuning day, који ће бити одржан 28. октобра. Више од 80 рели, драг и дрифт аутомобила биће изложено у Хали 4, а посетиоци ће моћи да уживају у промотивним вожњама дрифтера, „burnout” надметањима, егзибиционим тракама професионалних возача.


Сајам аутомобила отворен је до недеље, 29. октобра, од 10 до 19 часова. Улазница кошта 300 динара, док је за колективне посете 200 динара. Петак, 27. октобар, биће породични дан, када ће родитељи с децом до 16 година улазити на сајам куповином једне улазнице, а за посетиоце с купљеним улазницама организована је поклон-игра и припремљени вредни поклони.

Д. Млађеновић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести