Општина Кула продаје 4 некретнине: Кућа у Сивцу око 2.000 евра

КУЛА: Привремени орган општине Кула огласио је јавно надметање ради продаје непокретности из јавне својине ове локалне самоуправе. 
kula
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

На продају су понуђене три куће у Сивцу и једна у Руском Крстуру.

Почетна цена за некретнину која се налази у Сивцу, Улица Владимира Роловића, која се састоји од неколико зграда, као и породичне стамбене зграде уз земљиште је 6.754,51 евро. У истом селу кулске општине продаје се и породична стамбена зграда у Улици Барска 10, уз припадајуће земљиште, по почетној цени од 2.212,19 евра.

У Рибарској улици у Сивцу на продају је и неколико зграда различите квадратуре с припадајућим земљиштем, а почетна цена је 18.843,46 евра. У Руском Крстуру, Улица Јакима Салонтајиа 1 на продају је породична стамбена зграда у јако лошем стању, без крова, столарије, стује и воде, али и земљиште различите квадратуре, а почетна цена је 1.474,65 евра.

Јавно надметање ће се одржати 17. јануара наредне године у малој сали општине Кула.

Рок за подношење пријава за учешће на јавном надметању је 16. јануар 2019. године.

У огласу за јавно надметање наведено је да би продајем две некретине у Сивцу, оне у Улици Владимира Роловића 8 и Барској 10, престало право коришћења Центру за социјални рад општине Кула. Такође, напомиње се да се непокретности продају у виђеном стању, без права купца на накнадну рекламацију.

Љ. М.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести