Плакета за Дунав осигурање на Пољопривредном сајму

НОВИ САД: Директор Новосадског сајма Слободан Цветковић уручио је данас Плакету за дугогодишњу сарадњу са Новосадским сајмом директору Извршног одбора „Дунав осигурања“ Мирку Петровићу. 
dunav_os_sajam_pok
Фото: Танјуг (Видео)

Сарадња Новосадског сајма са овом осигуравајућом кућом траје већ две деценије, а у будућности она може бити само још боља, оценили су Цветковић и Петровић.

„Изузетна сарадња са најзначајнијом и највећом осигуравајућом кућом у власништу Републике Србије, „Дунав осигурањем“ траје већ 20 година.

„Дунав осигурање“ био је и генерални спонзор, али без обзира на то, односно и када нису имали такав статус, редовно су учествовали на сајамским манифестацијама и заједно смо се трудили да утичемо на свест грађана о осигурању у пољопривреди“, рекао је директор Новосадског сајма Слободан Цветковић.

Новосадски сајам један од највећих брендова у Србији, отворио је своја врата „Дунав осигурању“ и омогућио да та компанија буде увек присутна на највећим сајамским манифестацијама, рекао је директор Извршног одбора „Дунав осигурања“ Мирко Петровић.

„Дунав осигурање“, као највећа осигуравајућа кућа у Србији присутна је две деценије на свим најзначајнијим сајамским манифестцаијама у земљи, где се излаже и приказује снага српске економије у пољопивреди, нашој стратешкој делатности, а ми смо пратећа индустрија у тој делатности.

"Пружамо значајну подршку и захваљујући подршци Новосадског сајма ми смо учврстили ту сарадњу са нашим клијентима и успоставили са новим. И на овогодишњем Пољоприрведном сајму показали смо палету наших производа коју нудимо у осигурању пољопривредних производа“, рекао је Мирко Петровић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести