ПРОДАЈА ВОЈВОЂАНСКЕ ИМОВИНЕ Купца чекају дрвара, фарме, станови...

Агенција за лиценцирање стечајних управника објавила је огласе о јавној продаји имовине појединих предузећа из Војводине током овог месеца.
ogrev drvo SUS
Фото: Dnevnik.rs

Тако је већ сутра на јавној лицитацији продаја непокретности предузећа Хом- амбијента из Оџака. На продаји су пословни простор, зграде, земљиште и воћњак, а почетна цена је 20.685.088 динара.

Наредне недеље, 12.фебруара продаје се имовина суботичког предузећа Мерит Инвест доо у стечају. Продаје се чак 12 станова и то у Чајетини, од којих су две завршене, али неукњижена, док су остали пројектоване и налазе се у изградњи. Почетна цена је од 122.100 до 2.918.245 динара, у зависности од стања стамбене зграде у којој се стан налази или би требало да буде изграђен.

5,7 милиона динара Венац из Црвенке

Расходована покретна имовина новосадског предузећа  Арома фуд наћи ће се на јавном надметању 14.фебруара и то почетној цени од 3.500.000 динара. У понуди су разне пумпе, ваге, варилице, висушкари, цистерне, слатка футошка паприка, али она љута.

3,4 милиона динара дрвара Липа ДД у Дебељачи

Четири дана касније, 18.фебруара продаје се целокупна имовина предузећа Пигфарм из Банатске Суботице и то по почетној цени од 129.247.992 динара. Предмет продаје су неколико фарми за узгој и тов свиња, портирница, прасилиште и чекалиште, кланица, подно складиште. Два дана потом,20.фебруара, продаје се јавним надемтањем предузеће Венац из Црвенке по почетној цени од 5.696,763 динара. Нуди се управна зграда, помоћни објекти, парцеле.

Предузеће Ател из Гаја имовину продаје  22.фебруара са почетном ценом од 5.972.796 динара. Та цена тражи се за пољопривредно земљиште и то њиву прве класе површине 103.203 квадратних метара.


Продаја два пута оглашена?

Занимљиво је да је оглас о продаји имовине суботичког предузећа Мерит инвест два пута објављен, али са различитим датумима јавног надметања. Наиме, у објави од 9.јануара ове године продаја станова у Чајетини заказана је за 12.фебуруар. Исти станови ће се према објави од 25.јануара ове године наћи на јавној продаји 5.марта ове године. Објаве јавног надметања су потпуно исте као и цена која се за изграђене станове као и оне у изградњи.


На крају овог месеца на продаји ће се наћи и имовина дрваре Липа ДД у Дебељачи. Целокупна имовина подељена је у две целине. У првој су зграде дрвне индустрије, сушаре, помоћне зграде, опрема, породична стамбена зграда. Почетна цена је 3.543.868 динара. У другој целини се налазе зграда непознате намене и катастарска парцела, а почетна цена је 2.140.114 динара.

Љ. Малешевић

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести