Продат 2000. стан у Београду на води

БЕОГРАД: Компанија "Belgrade Waterfront " саопштила је да је продат 2000. стан на локацији на којој се гради "Београд на води".
beograd na vodi
Фото: Promo/BW

Јубиларни продати стан се налази међу првим брендираним ''W'' становима у Србији, престижним W Residences Belgrade, каже се у саопштењу ове компаније.

До овог тренутка, наводе, у оквиру Belgrade Waterfront-а усељене су три стамбене зграде, што је укупно око 750 станова, а комплетно је завршено 50 одсто планиране инфраструктуре.

Београдски "W хотел", као и "W Residences Belgrade", налазиће се на обали реке Саве.

Генерални директор BW Никола Недељковић подсетио је да су до сада усељене три стамбене зграде са више од 750 станова.
До сада смо уселили три стамбене зграде, то је нешто више од 750 станова. У следећој години ћемо уселити и четврту - BW Magnola и отворити највећи тржни центар - Галерију Belgrade, најавио је Недељковић.

Паралелно са зградама ради се и на инфраструктури, а у овом тренутку је завршено 50 одсто планираних инфраструктурних радова, рекао је Недељковић и навео да је поводом јубиларног продатог стана ова компанија купцу припремила посебан поклон ваучер у вредности од 2.000 евра за сервисне трошкове.

Како се додаје у саопштењу, пет купаца који одмах након 2.000. куповине постану власници неког од станова у оквиру BW-а, такође ће бити награђени ваучером исте вредности.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести