Амерички "В Резиденс" стиже у Београд на води

БЕОГРАД: Компанија Белгрејд Вотерфронт званично је објавила долазак В Белгрејд хотела и престижних В Резиденс Белгрејд станова у Србију. В Ресиденцес су у Сједињеним Америчким Државама присутне на осам најатрактивнијих локација, попут Холивуда, Аспена или Мајамија, док на старом континенту постоје само у Лондону и у Португалији, наводи се у саопштеју компаније "Белгрејд Вотерфронт-а.
1
Фото: Tanjug

"Белграде Вотерфронт први у Србију доноси тренд брендираних станова, у оквиру којих станари могу да уживају у услугама хотела истог бренда, али у приватности свог дома“, каже Никола Недељковић, генерални директор компаније Белграде Вотерфронт

Додаје да су станови В Резиденс Белгрејд намењени "онима који захтевају врхунске стандарде квалитета и софистицирану услугу, који су љубитељи дизајна и уметности, здравог живота и активно проведеног времена, а истовремено воле несвакидашња ексклузивна искуства“.

В бренд је настао из културе и урбаног хаоса Њујорка и већ две деценије непрекидно редефинише свет хотелијерства и брендираних апартмана. Реч је о једном од најиновативнијих и најузбудљивијих брендова на свету, који хотелску и стамбену понуду сваког града у коме је присутан подиже за неколико лествица. То није нимало лак задатак, ако се зна да је Њ присутан искључиво на најексклузивнијим светским дестинацијама као што су Лос Анђелес, Барселона или Париз.

Београдски Њ хотел и Њ Ресиденцес Белграде налазиће се на спектакуларној локацији на самој обали Саве. Везу са реком појачаће јединствени роофтоп концепт са инфинитy базеном и баром на врху зграде, који ће бити на располагању гостима хотела и власницима брендираних Њ станова.

Посебан куриозитет представља то што ће се гости у хотел пријављивати управо на крову зграде, до којег ће долазити посебним лифтом који ће их возити директно до врха.

Будући станари Њ апартмана имаће инсајдерски приступ свему најузбудљивијем што Београд има да понуди. Захваљујући Њ Ливинг Роом-у, који представља епицентар дневних и вечерњих окупљања и јединствених Њ тематских догађаја, Њ Белграде постаје место на коме се све дешава, док ће у исто време станари моћи да задрже максимум удобности и приватности.

Препознатљиви ФИТ® теретана и Ањаy® Спа биће дизајнирани по највишим Њ стандардима, а ту је и чувена Њхатевер/Њхеневер® услуга, дизајнирана тако да живот по Њ стандардима буде заиста неупоредиво искуство.

Овај концепт власницима брендираних Њ апартмана пружа могућност да добију све што пожеле, кад год то пожеле, без потребе да напуштају свој дом.

Само здање у коме ће бити смештени хотел и брендирани Њ станови инспирисано је архитектонским наслеђем Београда, његовим репрезентативним примерцима модерне, али и монументалном бруталистичком архитектуром која је недавно задивила светску јавност захваљујући њујоршкој МОМА поставци.

Осим екстеријера, и сам ентеријер зграде биће посебна дизајнерска авантура, јер ће се и у њему огледати културно наслеђе Београда и Србије. Као једна од централних тема и инспирација послужиле су традиционалне београдске кафане и чувена београдска боемштина, у савременој дизајнерској интерпретацији.

Њ бренд познат је широм света по занимљивим сарадњама са локалном креативном сценом, због чега ће бити истински узбудљиво посматрати како ће домаћи уметници допринети да београдски Њ добије своје финалне дизајнерске детаље, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести