Продужена велика промотивна акција Ер Србије

БЕОГРАД: Велика промотивна акција Ер Србије, под називом “Уграби своје место”, којом је обухваћено 225.000 карата по повољним условима, биће продужена до среде, 29. јануара, саопштено је данас из те авио-компаније.
Er Srbija, avion  Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

Национални авио-превозник Србије је одлуку о продужетку акције донео на основу повратних информација о великом интересовању путника због којег агенти нису стизали да обраде све захтеве клијената.

Промотивна понуда односи се на путовања од 28. јануара до 15. јула 2020. године, због чега представља идеалну прилику за планирање летњег одмора.

По значајано сниженим ценама почев од 99 евра, путницима је доступан велики број дестинација до којих Ер Србија лети из Београда. Путовање могу прилагодити сопственим потребама куповином повратне или карте у једном правцу, као и карте за летове са преседањем у Београду.

Желели смо да свима који током претходних дана нису стигли да купе промотивне карте пружимо нову прилику за планирање путовања. Велико интересовање, које је овог пута надмашило сва очекивања, јасан је показатељ успеха наше стратегије и мотив да што чешће обрадујемо путнике сличним акцијама, изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Куповина авио-карата, у оквиру специјалне промотивне понуде, могућа је преко интернет сајта аирсербиа.цом, позивањем бесплатног броја Контакт центра 0800 111 528 за позиве из Србије, односно +381/11.311.21. 23 за позиве из иностранства, као и путем овлашћених туристичких агената или у београдским пословницама Ер Србије, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести