Телеком Србија: Страх СББ-а од експанзије наше компаније

БЕОГРАД: Очигледно континуирани пад свог тржишног учешћа компанија СББ манипулативно представља као гашење медијских слобода, док истовремено без престанка злоупотребљава сопствене медије за обрачун са конкуренцијом, саопштио је данас Телеком Србија.
Telekom Srbija Foto: Telekom Srbija
Фото: Телеком Србија Фото: Телеком Србија

Како наводи Телеком, та злоупотреба медија отишла је толико далеко да су им се сада на мети нашли и инвеститори из ЕУ.

"СББ се плаши и, судећи по реакцији, процењује да ће због развоја Телекома имати пад тржишног учешћа на испод 30 одсто. Ово је најбољи доказ раста и развоја Телекома Србија у последње две године", кажу у Телекому Србија.

Наглашавају да тиме постаје јасно да је цела кампања Јунајтед групе о пропасти Телекома Србија била заснована на неистинама и заменама теза.

Телеком Србија, како наводе, никада није крио своју амбицију да постане лидер, како на домаћем, тако и на регионалном тржишту.

Поручује да неће подлећи притисцима нелојалне конкуренције.

"На њихове неистине одговараћемо улагањем у инфраструктуру, на њихове притиске одговараћемо још бољим услугама за наше кориснике, а на то што злоупотребљавају сопствене медије да се обрачунају са конкуренцијом, дубоко верујемо да ће одговор добити од тржишта и корисника", закључује се у саопштењу Телекома Србија.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести