У ЧЕМУ ЈЕ ФОРА? Станови с погледом на море за МАЊЕ ОД 50.000 ЕВРА, квадрат може да се НАЂЕ и за ХИЉАДАРКУ (ВИДЕО)

Из године у годину расте интересовање људи с Балкана за куповину некретнина у Грчкој, на обали Егејског мора, а чини се да су цене и више него повољне.
s
Фото: pixabay.com

Квадрат иде већ од 1.000 евра, тако да, ако се потрудите, можете одличне некретнине да нађете за 30, 40 па до 50 хиљада евра.

Што је цена, за обалу мора, и више него повољна, поготово ако се упореди с Београдом или Новим Садом.

На друштвеној мрежи ТикТок објављено је неколико огласа, који на први поглед заиста делују "превише добри да би били истинити". Истина је и да нема много информација, али цена и видео снимак су доступни, па процените сами да ли вреди те паре.

Апартман Халкидики

Апартман са погледом на море, цена 35.000 евра. На видео снимку који је објављен види се прелеп поглед, тераса је готово на мору. Ту је опремљена кухиња која је у склопу дневне собе/трпезарије. Види се и још једна соба са леве стране. Није прецизирано колико квадрата има, а да ли овај поглед вреди 35.000 процените.

 

@thessarealestate.gr For sale 49.000 € 😱😱😱🔥🔥🔥 with sea view dm for more info#realestate #halkidiki #halkidikigreece🇬🇷 #forsalegree #realestategreece #forsale ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records

Још једна понуда ове агенције стиже са Халкидикија, а ова некретнина кошта 49.000 евра. Такође је приказан само поглед на море, пространа соба и тераса.

Стан Пефкохори

Још један стан са погледом на море од 28 квадрата, а продаје се за 35.000 евра. На снимку је најбоље приказана тераса, док се само на кратко види још једна опремљена соба.

Сви се питају у чему је "фора", а већина људи у коментарима наводи да је реч о финансијској кризи која је у Грчкој. Неки питају да ли је реч о закупу на годину дана, док други тврде да је ово превише добра понуда да би била истинита.

 

@thessarealestate.gr 😱😱😱🔥🔥🔥 Περαια 📍🇬🇷🏠 dm for more info Book your appointment #realestate #halkidikigreece🇬🇷 #perea #forsale #apartment #homedecor ♬ original sound - EX7STENCE™

У коментарима, са овог профила, наводи се само да је за све додатне информације потребно да се контактира путем поруке.

Дневник/Курир

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести