Узми рачун: Стан добила Станица Смиљковић из Београда

БЕОГРАД: У четвртом извлачењу јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи 2021", додељено је пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у Београду, а највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добила је Станица Смиљковић из Сремчице.
fiskalni racun, uzmi racun i pobedi, dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2021", из базена у студију Радио-телевизије Србије са 10.970.913 коверата, извукао је Зоран Кики Лесендрић, преноси РТС.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Оливера Марчета из Београда, Небојша Станојевић из Трговишта, Дејан Живковић из Зајечара, Слободан Јанковић из Бечеја и Никола Богосављевић из Параћина, а највреднију награду, двоипособан стан у београдском насељу Земунске капије, добила је Станица Смиљковић из Сремчице.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и председница Комисије Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Грађане у укупно шест јесењих извлачења очекују вредне награде: 30 аутомобила "фијат 500Л" и осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна награда - стан у "Београду на води".

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара. Слање коверата је потпуно бесплатно.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт-телефон, док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2021".

EUR/RSD 117.5759
Најновије вести