Повољније цене карата Ер Србије за Дан заљубљених

БЕОГРАД: Компанија Ер Србија је саопштила да ће поводом Дана заљубљених понудити повољније цене карата за 30 дестинација путницима који путују у пару.
e
Фото: Tanjug/Er Srbija

За заљубљене се каже да живе у облацима, а уз специјалну понуду националне авио-компаније полетеће високо изнад њих, по цени од само 49 евра за авио-карте у Лајт тарифи из Београда до неке од 30 атрактивних дестинација, поручују из Ер Србије.

Промотивне авио-карте у једном смеру могу се купити од 12. до 13. фебруара и односе се на путовања 14. фебруара, на Дан заљубљених.

Понудом су обухваћени неки од најромантичнијих светских градова.

Тако парови 14. фебруара могу да проведу дан уживајући у погледу с Ајфеловог торња, посматрајући залазак сунца с римских брежуљака, шетајући раскошним барокним палатама Беча или пловећи каналима Венеције уз љубавне арије гондолијера.

Дан заљубљених се ускоро обележава у великом броју земаља и Ер Србија се придружује том лепом обичају. Свима који су заљубљени желимо да буду заљубљени још више, а онима који нису, да се заљубе што пре. Надамо се да ће наши путници уживати у дану који слави љубав и да ће са нама поделити још много лепих тренутака и успомена, изјавио је Бошко Рупић, виши менаџер агентске и корпоративне продаје у Ер Србији.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести