Брнабић, Недимовић и Чадеж чекају одговор пољопривредника

БЕОГРАД: Председница Владе Ана Брнабић, министар пољопривреде Бранислав Недимовић и председник ПКС Марко Чадеж још су у Влади Србије и чекају на наставак данашњих преговора са представницима пољопривредника, речено је Танјугу из Владе Србије.
Фонет/А. Барда
Фото: Фонет/А. Барда

Они су око 20.45 часова контактирали представника Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије Милета Сланкаменца, који је испред ове организације био на данасњем састанку, али је његов телефон недоступан.

Истовремено, председник ове Иницијативе Радослав Адамовић се јавио на телефон, али је, како је сам рекао, био на другом састанку који нема никакве везе са овим, те да ни о чему није обавештен, навели су из Владе.

Представници Владе су се чули и са представницима удружења Стиг који су их обавестили да још нису стигли у Пожаревац, иако су Владу напустили пре више од два сата.

Како је речено Танјугу премијерка Брнабић и министар Недимовић остаће у Влади уколико је потребно и читаву ноћ, са намером да преговоре у којима постоји висок степен сагласности приведу успешно крају.

EUR/RSD 117.3742
Најновије вести