Преко 50 награда за МК Групу на сајму пољопривреде у Н.Саду

НОВИ САД: Компанија МК Група освојила је преко педесет награда на овогодишњем Новосадском сајму пољопривреде, најзначајнијем агробизнис догађају у централној и југоисточној Европи, саопштено је данас из те компаније.
1
Фото: Tanjug

Финансијски директор МК Групе Душан Радичевић истакао је да се опет показало да искуство компаније у области аграра, пренето на прехрамбено-прерађивачки сектор у МК Групи, доноси најбоље резултате.

"Поносни смо на награде, које смо добили на Новосадском сајму пољопривреде и оне су нам путоказ да смо на добром путу. Наш циљ је да МК Група буде најбољи амбасадор српске привреде у региону и Европи, а квалитет наших производа и одлични резултати извоза темељи су остварења тог циља", навео је Радичевић.

Пословни систем МК Групе један је од највећих пољопривредних произвођача у Србији, а МК Цоммерце, Гранеџпорт, Флора, Суноко и Царнеџ су освајањем признања за пословне успехе и златних и сребрних медаља за квалитет својих производа, још једном доказале квалитет и пословну изврсност, наводи се у саопштењу компаније.

Одлуком стручног жирија је компанија МК Цоммерце, чланица МК Групе, проглашена за највећег извозника житарица из Србије за 2017. годину.

Три производа компаније Гранеџпорт - кукурузни гриз, палента, кукурузно брашно - награђени су великом златном плакетом, а Гранеџпорт је и добитник плакете за врхунски квалитет и асортиман за млинске производе од кукуруза.

Компанији Флора додељено је признање за изврстан квалитет грашка и кукуруза.

Компанија Суноко, поред четири златне медаље, добила је и Велики шампионски пехар за висок квалитет шећера, док је компанија Царнеџ, лидер у производњи меса и месних прерађевина у Србији, добила преко четрдесет златних и сребрних медаља, као и титулу шампиона групе за квалитет својих производа.

Велике златне медаље за квалитет својих производа, Царнеџ је добио за месни нарезак, пасуљ са сланином, специал шунку и домаћу меснату сланину, закључује се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести