Потрошачима најомиљенији Плазма кекс и Дијамант

БЕОГРАД:  Титулу Најомиљенији домаћи прозивод понео је Плазма кекс компаније "Бамби" док је звање Најомиљенији произвођач у Србији ове године понела компанија "Дијамант".
bambi logo, Promo
Фото: Промо

Признања "Мој избор" која се додељују најбољим домаћим прозиводима и брендовима искључиво на основу гласова потрошача уручена су данас у Скупштини Града Београда.

Акцију "Мој избор" десету годину заредом организовало је удружење "Моја Србија" у циљу подстицања развоја домаће производње и побољшања квалитета робе и услуга у Србији.

Златне плакете за десетогодишње лидерство у својим категоријама добили су: Златиборац, у категорији „Месо и месне прерадевине“, Дијамант у категорији „Уље, прилози и преливи“, Зацин Ц у категорији „Супе, брашно и додаци јелима“ и Плазма кекс као омиљени слаткиш.

Највише гласова у својим категоријама и награду Мој избор освојили су и: Моја Кравица у категорији „Млеко и млечни производи“, Књаз Милош у категорији „Минералне воде“, Пошта Србије у категорији „Транспорт“, Дунав осигурање у категорији „Осигуравајуца друштва“, Ждрепчева крв у категорији „Вино“, Фриком у категорији „Воће и поврће“, Мерикс у категорији „Козметика и средства за хигијену“ и Форма Идеале као омиљени бренд меду корисницима интернета.

Традиционално и ове године акцију је подржао Град Београд.

Признање „Мој избор“ за најбоље домаце производе и брендове у организацији удружења „Моја Србија“ представља подстицај развоју домаце производње и доприноси развоју, квалитету и промоцији тих производа, речено је на свечаној додели призњања.
 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести