Сања Поповић Пантић нај пословна жена Србије

НОВИ САД: Председници Удружења пословних жена Србије, Сањи Поповић Пантић, данас је уручено национално признање „Капетан Миша Анастасијевић“, као нај пословној жени Србије.
matica srpska
Фото: Dnevnik (Slobodan Šušnjević)

Њој је, у оквиру пројекта „Пут ка врху“, то признање уручено на свечаности у Матици Српској у Новом Саду, саопштило је Удружење пословних жена.

У образложењу за доделу награде наводе да је препознат Сањин допринос унапређењу привредног и друштвеног амбијента Србије као и визија са којом већ 19 година успешно води Удружење пословних жена Србије. 

Захвална сам што се мој рад и визија препознају и на овај начин. Мислим да је додељивање овакве награде доказ да је имиџ женског предузетништва као претежно социјалне категорије промењен на начин да одговара реалности. А реалност је, да је женско предузетништво један од кључних фактора економског раста и развоја Србије, истакла је Поповић Пантић.

Она је додала да јој зато додатно представља част да прими награду која се додељује истакнутим ствараоцима и угледницима, а која носи име једног од чувених добротвора, али и предузетника који је у своје време био оно што су данас најугледнији привредници Србије.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести