Србији прво место на сајму туризма МИТТ у Москви

МОСКВА/БЕОГРАД: Туристичка организација Србије освојила је на водећем сајму туризма МИТТ Москва престижну награду за целокупан наступ излагача, саопштено је из ТОС-а.
1
Фото: Tanjug

Сајам МИТТ остаје кључни индустријски форум за туристичке професионалце, што додатно даје важност чињеници да се награда односи на оцену целокупног наступа излагача, организацију штанда, представљање туристичких производа и маркетиншки приступ и додељује се за све сегменте наступа, наводи се у саопштењу. 

На овогодишњем представљању туристичке понуде посебан акценат стављен је на промоцију здравственог туризма Србије, што показује колика заинтересованост влада на руском тржишту о овом сегменту. 

У априлу 2018. године, очекује се студијска посета великог броја туроператера са руског тржишта који ће обићи најјаче дестинације у понуди здравственог туризма Србије.

Са више од 1.800 компанија учесница и преко 190 дестинација, сајам МИТТ Москва је кључно место за пословне састанке у туристичкој индустрији, који омогућава излагачима да повећају свест о својој дестинацији, стекну прави осећај за руско путничко тржиште и значајно повехају тражњу за туристичком понудом, поручују из ТОС-а.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести