Српски привредници на Експо Дубаи "Пољопривреда и прехрана"

БЕОГРАД: Компаније из пољопривредно-прехрамбеног сектора Србије представиће у Дубаиу своје производе, услуге и пројекте, као и могућности за међународну сарадњу на 8. тематској недељи "Пољопривреда и прехрана" од 12. до 20. фебруара у оквиру Експо 2020 Дубаи.
dubai
Фото: pixabay.com

Сви заинтересовани привредници из овог сектора имају могућност да се до 31. децембра пријаве Привредној комори Србије за учешће на Светској изложби, на мејл biljna.prehrambena@pks.rs, а више више информација и неопходна документација налазе се на: pks.rs/dubai-expo-2020 .

Чланови привредне делегације имаће прилику током боравка у Дубаију да посете и сајам прехрамбене индустрије "Гулфуд" који се од 13. до 17. фебруара одржава у Уједињеним Арапским Емиратима, објавила је ПКС.

Учешће на Светској изложби привредницима из Србије омогућено је уз повлашћене услове који обухватају бесплатну авио карту (чартер лет Београд-Дубаи-Београд), бесплатне локалне трансфере, смештај по повлашћеним ценама у одабраним хотелима, као и бесплатно коришћење Бизнис хаба Србије у слободној зони Јужни Дубаи.

Под слоганом "Повезивање умова, стварање будућности" Светска изложба "Експо 2020 Дубаи" почела је 1. октобра 2021. и траје до 31. марта 2022. године.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести