Суботичанин 10-милионити путник Ер Србије

БЕОГРАД: Ер Србија, после мање од четири године, јутрос је прославила историјски тренутак и пожелела добродошлицу свом десетомилионитом путнику. 
Er Srbija
Фото: Танјуг/видео

Бранислав Кузмановић, архитекта из Суботице, изненадио се када је чуо ову лепу вест, док се на Аеродрому "Никола Тесла" пријављивао за лет ЈУ212 Ер Србије од Београда до Тиране.

Представници Ер Србије честитали су господину Кузмановићу и уручили ваучере за повратне бесплатне карте које ће моћи да искористи за путовање на било коју дестинацију која је у понуди Ер Србије, наводи се у саопштењу компаније.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, изјавио је да превожење 10 милиона путника за мање од четири године значајан резултат за младу авио-компанију величине Ер Србије.

"То значи да смо, у просеку, свакодневно превозили скоро 7.000 људи из Београда и ка њему, што је истовремено изузетно велики допринос српској привреди. Ценимо поверење и лојалност коју су нам указали наши путници и наставићемо да им пружамо могућност избора и још више погодности", рекао је Кондић.

Кузмановић је рекао да често лети Ер Србијом и да, искрено, није очекивао овакво изненађење.

"Не могу да верујем да сам ја десетмилионити путник Ер Србије", рекао је Кузмановић.

Национална авио-компанија Србије прославиће своју четврту годишњицу 26. октобра 2017. и тренутно нуди летове за више од 40 дестинација у Европи, на Медитерану, Блиском Истоку и у Северној Америци. 

Флота ове авио-компаније састоји се од једне широкотрупне, 14 ускотрупних и шест турбоелисних летелица. За више детаља молимо посетите www.airserbia.com

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести