ИСПЛИВАЛИ ДО САД НЕПОЗНАТИ ДЕТАЉИ О ДЕЧАКУ-УБИЦИ! Да ли је ово био могући МОТИВ масакра у Рибникару?

Суђење родитељима масовног убице из "Рибникара", настављено је данас у Вишем суду у Београду. Реч је о парничном поступку који су покренуле породице настрадалих због накнаде нематеријалне штете услед смрти блиског лица.
OS Ribnikar3 Dnevnik arhiva
Фото: Дневник

Нина Кобиљски данас је наставила своје сведочење и испричала да зна да је дечак убица лечен у више наврата због криза свести, и то у истој установи у којој га данас вештаче. Такође је рекла је да криви његове родитеље што су занемарили тај проблем.

Осим тога, она је поручила браниоцима породице дечака убоице да њихово "жао ми је" ништа не значи и да су мајка и отац дечака морали да нађу начин да им се лично обрате, а не преко посредника.

Такође, током данашњег суђења, испливала је и информација да је дечак-убица тражио замену одељења у школи јер га другари нису звали на рођендане. Овај осећај искључености могао је бити један од могућих мотива за масакр који се догодио у ОШ Владислав Рибникар.

Подсетимо, испред суда, присутни су родитељи девојчице, као и чланови породица жртава које је усмртио малолетни дечак (14), како би били подршка при сведочењу оштећених.

У другом поступку, тужбу је поднело укупно 27 чланова породица остале убијене деце, као и чувара школе Драгана.

Тужба због које се данас одржава рочиште је поднета због накнаде нематеријалне штете за претрпљене душевне болове услед смрти блиског лица, као и на име претрпљеног страха.

Такође, овом тужбом је затражена и новчана рента, дакле будуће давање одређеног износа новца од дана пресуђења па док за то трају услови - и то на име будуће нематеријалне штете за претрпљене душевне болове услед смрти блиског лица.

Kurir.rs

EUR/RSD 117.1121
Најновије вести