ИСПЛИВАЛИ ПОТРЕСНИ ДЕТАЉИ УБИСТВА НОЕ МИЛИВОЈЕВ Другарица говорила о кобној вези

Цимерка настрадале девојке проговорила без устручавања.
t
Фото: Youtube Printscreen/ Pravo lice estrade

Смрт трансродне 18-годишњакиње Ное Миливојев покренула је низ питања од којих већина никада није и неће бити затворена. Зашто је убијена? Са каквим проблемима се суочавала?

Шта се догодило на ТикТоку и да ли је један компромитујући снимак био мотив бруталног убиства? Да ли је неко могао да спаси млади живот? Како је живела Ноа последњих месеци?

На ова и друга питања у емисији Црна Хроника одговарала је Ана Марија, другарица и цимерка убијене тиктокерке Ное Миливојев, пише Србија Данас.

 - Она је као особа била много добра. Превише се променила након што сам једно време била у Аустрији, откако се упознала са њеним дечком Огњеном са којим се упознала на апликацији Гриндер. Неко време је нигде није било где сам ја излазила. Ни по клубовима ни по кафићима. Била је претерано у њега заљубљена. Чак ни слике није хтела да показује. Ја сам кришом видела његову слику и шокирала сам се какав је - рекла је Ана Марија.

Када је тиктокерка прекинула везу са својим партнером имала је проблема да нађе место за становање:

- Када је раскинула са њим, ставила је стори на Инстаграму где је причала да нема где. Није хтела да иде у њено село близу Новог Сада. Поново је завршила код тог мајмуна, иако сам јој рекла да може да дође код мене.

Убеђена је да је разлог за брутално убиство био шокантни снимак уживо на ТикТоку где извесни Кенгур присиљава Ноу на односе.

- Он (осумњичени) био је претерано љубоморан као и она. Отишла је код Кенгура неког. Ја га знам само са ТикТока. Такву особу никад лично не бих упознала. Он је пре тога доводио неке девојке које је малтретирао. Ми смо за њих п*дери. Људи не могу да скапирају шта су гејеви, а шта трансродне особе. Трансродне особе су као жене, а гејеви су искључиво гејеви.

- Она је за тог кенгура била геј. Написала ми је да упалим лајв. Ја кад сам ушла на лајв нисам могла да верујем да он њу тако малтретира. Терао је да ради ор*л пред толико људи што је психички болесно. Доста људи ју је по томе познавало. То је било психичко и физичко малтретирање. Убеђена сам да је због тог снимка убијена.

На питање шта јој у овој трагедији најтеже пада, рекла је да је то чињеница да се Ноа није бранила:

- Најтеже ми пада зашто је стала да неко њу удари. Зашто му није узвратила. Ја само јој рекла: "Ј*беш ствари, чувај живот!. Али комшије су је чуле како виче на његова врата: "Врати ми моје ствари, врати ми ствари, иначе ћу ти развалити врата!" Кажу да је он тада отворио врата и убацио је унутра и ту се све смирило. Више комшије ништа нису чуле. Кад смо сазнали да је прво ударио штаком, па је обесио о кабл, није ми било јасно како му није вратила тада.

Рекла је да је положај трансродних особа у Србији доста тежак.

- У Аустрији где сам рођена и где сам једно време живела људи имају поштовање према свима. Никад ме нису злостављали. У Србији ми се десило да ме једна особа удари јер нисам имала горње рубље. Ударио ме је песницом у леђа и то ме је јако изненадило. Мене никад нико у животу није ударио. У коментарима сам прошла сито и решето и навикла сам на многе ствари. Најбоље је да такве ствари на једно уво уђу, а на друго изађу. Ми као трансродне особе морамо се борити да нас не занимају туђи коментари. Ми смо овде у Србији изузетак. Ми смо за њих ђаволи.

Упутила је поруку трансродним, али и осталим особама свих орјентација и идентитета:

- Поручила бих следеће. Било да сте трансродна, геј или стрејт особа не улазите са неким у озбиљну везу после само три месеца познанства. Чувајте се! Ако сте трансродна особа потрудите се да изгледате као права девојка и не опуштајте се много кроз град.

(Pink.rs)

 

EUR/RSD 117.1677
Најновије вести