Кикинда: Свирепо убио супругу, па наставио да живи у кући с њеним телом

КИКИНДА: Полиција у Кикинди ухапсила је Т.В. (53) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиства, јер је 8. јуна, после свађе, металном шипком ударио у потиљак 58. годишњу ванбрачну супругу и нанео јој повреде од којих је жена преминула.
hapsenje
Фото: pixabay.com

Ово свирепо убиство догодило се у породичној кући осумњиченог, у селу Адорјан у општини Кањижа, а откривено је недељу дана касније и то тек онда када су комшије приметиле да жене нема неколико дана, па су то пријавиле полицији.

"Осумњичени Т.В. је починио убиство и наставио најнормалније да живи, као да се ништа није догодило. Боравио је у једној соби, док је у другој било тело његове жене којој је нанео смртне повреде. За овај случај сазнало се захваљујући комшијама, којима је било сумњиво што се жена не појављује више дана. Не излази из куће, нико је не виђа, па су обавестили полицију. Тако се сазнало за ову трагедију", преносе „Новости“.

Полицијска управа у Кикинди саопштила је данас, да је осумњичени ухапшен, да му је одређено задржавање до 48 сати и да ће након истека тог времена, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Суботици.

Полиција раније није имала било каквих сазнања о насиљу у овој породици, нити је имала пријава. Т.В. није био познат полицији од раније због кривицних дела.

EUR/RSD 117.5668
Најновије вести