Лалић Беливуку: Ти си убио Адиса Спахића у Црној Гори

БЕОГРАД: Оптужени за организовање криминалне групе Вељко Беливук наставио је данас да испутује окривљеног-сарадника Срђана Лалића, на суђењу тој групи која се терети за седам убистава, трговину дрогом, незаконито ношење и држање оружја, отмице и силовање.
sud, pixabay
Фото: pixabay.com, ilustracija

Причајући о убиствима у Црној Гори, Беливук је питао Лалића како је могао да тврди да је Беливука, Марка Миљковића и Небојшу Јанковића тамо срдачно дочекао мушакрац "Зема" када није томе присуствовао, на шта му је Лалић одговорио да су му то они испричали. Лалић је рекао да је Беливук убио Адиса Спахића у Црној Гори, када је убијен и Дамир Ходзић, а Миле Радуловић звани Капетан отет. Беливук је почео данашње испитивање постављањем питања Лалићу о планирању убиства Горана Величковића, а Лалић је тврдио да је његова отмица била детаљно испланирана.

Раније је испричао да је окривљени-сарадник Бојан Хрватин Величковића довезао до њиве кукуруза, након чега су га припадници отели и одвели у кућу у Ритопеку где је касније убијен. Беливук је Лалића питао како је могуће да индустријска машина за млевење меса може да меље кости, али не може косу, на шта је Лалић одговорио да су кости еластичније од косе. Лалић је раније испричао да су приликом уклањања тела морали да скидају косу својих жртава јер се коса заглави у машини.

EUR/RSD 117.2737
Најновије вести