МУП: Ради се на идентификацији нападача на радника на Старици

МАЈДАНПЕК: Припадници Министарства унутрашњих послова интензивно раде на идентификацији и проналаску непознатих лица која су у суботу увече на планини Старица напала радника кинеске компаније "Jinshan Construction" и оштетила бушилицу којом је управљао, саопштено је из МУП-а.
mup
Фото: MUP

Одмах пошто је у касним вечерњим часовима радник ове кинеске компаније полицији пријавио да су га физички напала три маскирана лица док је управљао радном машином-бушилицом, полицијски службеници Полицијске станице у Мајданпеку су изашли на место догађаја, извршили увиђај и констатовали да је изгорела кабина бушилице са командама.

О целокупном догађају обавештено је и Основно јавно тужилаштво у Неготину, а раднику кинеске компаније су у Хитној служби констатоване лаке телесне повреде.

Припадници Министарства унутрашњих послова предузимају све неопходне мере и радње како би што пре расветлили овај случај, а по наредби министра унутрашњих послова Александра Вулина од данас ће припадници полиције појачаном контролом и сталним присуством надгледати дешавања на планини Старица и у општини Мајданпек, додају из МУП-а.

EUR/RSD 117.1996
Најновије вести