ПОЛИЦИЈА ДЕЖУРА УЧЕНИЦИ ИЗ ДРУГОГ БЛОКА У ДВОРИШТУ Ово су слике испред средње подгоричке школе на чију адресу су стигле језиве претње о масовном убиству (ФОТО)

Подгорица - Након претећег мејла који је стигао на адресу подгоричке средње школе "Васо Алигрудић" настава се у овој установи одвија online, а у дворишту школе дежура полиција. У средњој школи "Спасоје Распоповић" која се налази одмах иза школе на чију адресу је стигла претња, настава се данас одвија нормално.
е
Фото: РИНА

- Руководство је одмах реаговало и чим су прочитали mail, обавештени су наставници на званичној viber групи, који су потом јавили ученицима  да ће се настава одвијати online. Одмах су обавештени и Управа полције и Министарство просвете, потврђено је за агенцију РИНА.

У претећем мејлу написано је како ће особа која га шаље у блок школе доћи са три гранате, пиштољем и митраљезом.

Фото: РИНА

- Имат ћу довољно муниције да убијем свакога. Када стигнем неће бити никога спашеног. Ако видим било кога, пуцат ћу. Борит ћу се до смрти, сваки наставник, сваки ученик. Молим Вас, послушајте моје упозорење, будите на опрезу и будите спремни. Свима који ово читају, срећно сутра, нећу показати апсолутно никакву милост, пише у мејлу.

РИНА

Фото: РИНА

EUR/RSD 117.1138
Најновије вести