Претреси и хапшење у Подгорици, одузето оружје, муниција...

ПОДГОРИЦА: Полиција у Подгорици претресла је на девет локација просторије и станове које користе чланови криминалних група и "безбедносно интересантних особа" и ухапсила једну особу због сумње да је недозвољено држала оружје и експлозивне материје.
podgorica pixabay
Фото: pixabay.com

Како се наводи у саопштењу Управе полиције, ухапшени М.Ш (66) ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужилаштву.

Приликом претреса је, како се додаје, пронађен и одузет оквир од пиштоља са муницијом, заштитни прслук-панцир, око 20.000 евра, добош за аутоматско оружје, као и одређени број средстава за комуникацију са високим степеном криптозаштите, преноси ЦДМ.

Такође, пронађен је одређени број лаптоп и таблет уређаја, усб меморија, ласерски нишан, два сата марке "Ролеx", уређај за снимање ДВР, ГСП тракер за кретање и лоцирање и уговор о новчаној позајмици закључен на износ од 105.000 еура, наводе из полиције.

У саопштењу се прецизира да је полиција на на девет локација претресла просторије и станове које користе цланови криминалних група и безбедносно интересантне особе В.С. (31), С.С. (28), Р.С. (35), Б.В. (31), М.Ш. (66), М.Ш. (32), М.Ш. (34), Н.Ш. (28) и Б.В. (33) и истиче да су одузети предмети прослеђени на вештачење у Форензички центар Даниловград.

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести