СРБИ СЕ ПОТУКЛИ У БУДВИ: Један џипом прегазио мушкарца, измирили се касније

Из полиције су незванично рекли да је догађај пријављен тужилаштву, али да та институција није предузимала никакве кораке јер су се актери туче претходно измирили
Printskrin: vijesti.me
Фото: Printskrin: vijesti.me

Након што је део црногорске јавности оштро протестовао због начина на који су тужилаштво и судови третирали напад на девојку у Колашину појавио се још један догађај који указује на спорно поступање истражних органа. У питању је инцидент који се десио крајем јула у Будви који је почео тучом групе младића из Србије. Иако снимак сведочи о озбиљности сукоба све је завршено прекршајним пријавама. Истражни органи нису покретали кривичне поступк и уместо тога, актери овог инцидента кажњени су прекршајем, наводи РТЦГ.

Они су након овог инцидента кажњени прекршајно, потом су напустили Црну Гору, а нису подносили ни кривичне пријаве.

Из полиције су рекли да је инцидент пријављен 25. јула и да је издат прекршајни налог због саобраћајног дела.

 

Казали су да се тужилац изјаснио да нема елемената кривичног дела.

Према речима представника будванске полиције са којима су медији разговарали они су урадили све што је у њиховој моћи, прикупили сва обавештења, нико од актера није хтео да поднесе пријаву, а младић који је, према снимку прегажен аутомобилом, тврдио је да нема никакве повреде и оне нису установљене.

Младић ког је прегазио аутомобил, како кажу из полиције, рекао је да нема повреде и није желео да поднесе кривичну пријаву.

Како наводе Вијести, инспекторима су младићи наводно тврдили да су били у ноћном проводу и да су имали неспоразум који су изгладили. Нико од њих није хтео да поднесе пријаву. Други извор тврдио је да су актери прекршајно одговарали, наводе Вијести.

Како се види на снимку, око десетак младића и девојака је на коловозу и травњаку, око паркираног аутомобила. Чује се како девојке вриште, чују се вика, галама, мушки глас који виче "све ћу вас убити", види се како један од младића ломи ретровизор на аутомобилу. Возач у једном тренутку седа за волан, креће у рикверц, тројица младића се склањају, док се ауто опет залеће, младић у црној мајици удара другог момка, који пада на леђа и аутомобил му прелази преко ногу.

Погледајте снимак свега што се десило на улици, али вас упозоравамо да је видео узнемирујућег садржаја:

Telegraf.rs

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести