„СВЕ ЋУ ВАС ПОБИТИ КАО ПАШЧАД“ Адем Љајић приведен пошто је напао рецепционера и ПРЕТИО

Дана 18.05.2024. године око 05.47 часова позвао је Живковић Ненад (1975) рецепционер хотела "Холидеј ИН" и пријавио да га је напао фудбалер Адем Љајић који је смештен у хотелу тако што је ушао у рецепцију, ухватио за крагну и претио батинама.
e
Фото: Youtube Printscreen / Mojih TOP 11 sa Nebojšom Petrovićem

У обављеном разговору са оштећеним дошли смо до сазнања да је Адем Љајић (1991) са још једним Н.Н. лицем ушао у хотел у видно алкохолисаном стању, хтели су да уђу у бар али им је рецепционер рекао да исти не ради након чега је Адем ушао у шанк, вређао га и претио и ухватио за ревере, док је Н.Н. лице такође вређало и претило.

Вређао је и полицајце

Приликом обављања разговора са Адемом Љајићем исти је одбио да да личну карту на увид, вређао је и претио полицијским службеницима, из ког разлога је доведен у ПС.

За време довођења претио је патроли да их је видео и да ће га запамтити а по доласку у ПС претио је речима "Све ћу вас побити као пашчад".

Исти је смештен у хотел са играчима и руководством ФК Нови Пазар, а ПС Нови Београд има успостављен скраћени позорнички рејон, у вези обезбеђења објекта смештаја екипе.

Адем Љајићу је по доласку у полицијску станицу утврђено да има чак 2,2% алкохола у крви, пише Курир. То је стање потпуне алкохолисаности и због тога је задржан на трежењењу. Одређено му је задржавање до 48 сати, па се и даље налази у полицијској станици.

Фото: pixabay.com

Тим поводом огласило се и Треће јавно тужилаштво:

- По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд ће поднети кривичну пријаву против А.Љ. (рођен 1991. године) због кривичног дела Ометање службеног лица у вршењу службене дужности из члана 23. Закона о јавном реду и мира које је извршио дана 18.05.2024. године у раним јутарњим часовима на Новом Београду. По пријави грађанина о ремећењу јавног реда и мира, полицијски службеници су изашли на место догађаја и затекли А.Љ, који је вређао полицијске службенике и ометао их у извршавању службених радњи. Алкометром је утврђено да окривљени има 2,2 промила алкохола у крви, а окривљени ће на све околности извршења кривичног дела бити саслушан у редовном поступку - наводи се у саопштењу.

Пинк

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести