У судару три возила код Новосадског сајма повређени дете и жена

НОВИ САД: Деветогодишњи дечак и тридесетшестогодишња жена повређени су у саобраћајној несрећи која се догодила у Новом Саду, у ноћи између суботе и недеље.
hitna, tanjug
Фото: Tanjug/ T.Valič, ilustracija

Према речима портпарола Завода за хитну медицинску помоћ, др Зорана Круља, њих двоје су после иницијалног збрињавања на лицу места, у свесном стању превезени у болницу.

Како "Дневник" сазнаје, детету је у Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине констатовано да нема тежих повреда, те је пуштено кући, а тридесетшестогодишњој жени су у Ургентном центру утврђене лакше повреде.

Несрећа, у којој су учествовала три возила, се догодила неколико минута после поноћи на раскрсници улица Новосадскг сајма и Хајдук Вељка. До судара је, како се претпоставља, дошло када осаманестогодишњи возач форд фокуса, који је за воланом био са пробном возачком дозволом, на поменутој раскрсници није уступио првенство пролаза па је ударио у цитроен такси возило новосадских регистарских ознака. Од силине удара форд фокус се одбио, а затим ударио у кију.

Полиција је обавила увиђај и против осамнаестогодишњег возача форд фокуса биће поднета кривична пријава због сумње да је скривио ову несрећу.

Д. Н.

EUR/RSD 117.3253
Најновије вести