Управа царина: Заплењена фирмирана гардероба 

БЕОГРАД: Царински службеници су 17. и 18. новембра 2017. године, приликом уласка у земљу, на два гранична прелаза, запленили већу количину фирмиране гардеробе без пратеће документације, саопштено је данас из Управе царина.
Zaplenjena odeca/Uprava carina
Фото: Управа царина

На граничном прелазу Бачки Брег, 18. новембра приликом царинске контроле аутобуса српских регистарских ознака пронађена је спортска опрема „Мизуно“, иако ни возач ни путници нису ништа пријавили за контролу.

У малом боксу у пртљажнику, иза торби, откривене су три кутије у којима је било око 150 мајица, дуксева, горњих делова тренерки, бициклистичких хеланки, шортсева и патика.

Још један случај кријумчарења одеће забележен је на граничном прелазу Српска Црња када је на преглед стигао камион ужичких регистарских ознака којим је управљао 48-годишњи српски држављанин.

Детаљним прегледом, у боксу за алат, са сувозачке стране и на горњем кревету у кабини камиона цариници су пронашли сакривену луксузну фирмирану одећу и обућу.

Пронађена је мушка гардероба и обућа робних марки „Barrett“ и „Bogner“, дечија одећа „Ferrari“ и „Dolce Gabbana“, као и још тридесетак различитих одевних предмета марке „Heritage“, „Colorićiari“, „Ermenegildo Zegna“, „Atelier Portofino“ и друге.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести