Лидл: Прикупљено 10 тона хране за Црвени крст Србије

НОВИ САД: У оквиру заједничке хуманитарне кампање Црвеног крста Србије и Лидла Србија, „Мала дела су велика ствар“, прикупљено је више од 10 тона намирница у свим Лидловим продавницама. Овој акцији, која је трајала од 28. новембра до 15. децембра, одазвали су се грађани 26 заједница широм Србије.
l
Фото: Promo

Иницијатива коју су покренули Лидл Србија и Црвени крст Србије, ујединила је грађане Србије у племенитом циљу да сви они којима је то потребно, имају лепу празничну трпезу. Прикупљени производи биће достављени локалним организацијама Црвеног крста Србије, које ће их распоредити према потребама корисника.

Неизмерно смо захвални свим потрошачима који су показали хуманост и добру вољу да донирањем намирница помогну најосетљивијим члановима друштва. Заједно мала дела претварамо у велике ствари и поносни смо на то што имамо прилику да улепшамо предстојеће празнике великом броју корисника  хуманитарних програма Црвеног крста Србије, изјавила је руководилац корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија, Мартина Петровић.

У Црвеном крсту Србије посебно истичу саосећајност коју су показали грађани широм наше земље и препознали важност ове акције.

Солидарност и лепота даривања показале су да је хуманост нашим суграђанима, који су се одазвали нашој заједничкој акцији, заиста „у срцу”. Мале ствари учиниле су чудо - вратиле су осмехе и веру у људску доброту и онима који на својој празничној трпези имају тек по нешто. Захваљујемо друштвено одговорној компанији Лидл Србија на помоћи и разумевању у оваквој хуманитарној акцији. Уверени смо  да ћемо и убудуће сарађивати и тако учинити живот лепшим онима којима је наша подршка потребна. Мали кораци чине доброту тако великом, истакао је председник Црвеног крста Србије, проф. др Драган Радовановић.

Компанија Лидл Србија, под мотом одрживог пословања „За боље сутра“, наставиће да пружа подршку свима онима којима је она неопходна.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести