Завршено тестирање у тунелима кроз Грделичку клисуру

ГРДЕЛИЦА: Коридори Србије су извршили редован сервис и тестирање свих опрема у тунелима "Предејане" и "Манајле" и сви безбедносно-сигурносни системи су у потпуности поуздани и раде без икаквих недостатака, саопштила је данас та компанија.
Asfaltiranje tunela Manajle, Koridor 10 Foto: Tanjug
Фото: Танјуг/С. Жестић/Овако је изгледало асфалтирање тунела Манајле

Редован сервис и тестирање извршени годину дана од пуштања у саобраћај деонице кроз Грделичку клисуру.

Због ових послова Коридори Србије су од 8. до 31. маја наизменично затварали по једну цев тунела "Предејане" и "Манајле", како би извршили све провере, тестирања и сервисе, који су предвиђени уговором са извођачем радова.

"Током тестирања извршене су провере система тунелске расвете, система вентилације, дизел електричног агрегата, система детекције провале и контроле приступа, система аутоматске детекције и дојаве пожара, дигиталног видео система, СОС система, система озвучења, система контроле квалитета и брзине струјања ваздуха, система саобраћајне сигнализације, хидрантске мреже", саопштили су Коридори.

Ова државна компаније захвалила се на разумевању свим путницима који су у периоду провера имали разумевање за извршење уговорних и законских обавеза. 

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести